Kai Lehti


                                         

                                                                  Sulo
Koulutukseni

  • ekonomi (1998)
  • AIT Johtavan ammatti-isännöitsijän koulutus ja tutkinto (2017)
  • ITS-Tek Teknisen isännöitsijän koulutus ja tutkinto (2014)
  • RAP Korjaushankkeen rakennuttamisen kurssi, ei tutkintoa (2020)

Näkökulmani

Siirtymiseni isännöintialalle sai alkunsa hallituksen jäsenenä toimimisesta. Nyt toimin oman taloyhtiöni (Uudenmaankatu 34)  hallituksen puheenjohtajana. Katson taloyhtiömaailmaa  ensisijaisesti korkeaa vastiketta maksavan osakkaan ja  taloyhtiötä johtavan hallituksen puolelta.

Kokemukseni

Olen toiminut kokoaikaisena isännöitsijänä vuodesta 2012. Ennen Vakain Oy:n perustamista vuonna 2017 toimin palkattuna isännöitsijänä REIM Helsinki Oy:ssä. Edellinen työurani on PK-teollisuuden johtotehtävissä.

Asiakkaani

Isännöimiäni taloyhtiöitä on nyt 13 . Ne sijaitsevat Helsingin kantakaupungissa pääosin välillä Eira-Kruununhaka-Töölö ja rakennusten keskimääräinen ikä on noin sata vuotta. Asiakaskunnan vaihtuvuus on tähän asti ollut nolla.

Motivaationi

Isännöinti tarjoaa kovalla työllä vakaata toimeentuloa. Tärkein motivaationi lähde on kuitenkin se, että osaan nähdä hyvin tehdyn isännöintityön merkityksen. Se vaikuttaa taloyhtiön osakkaiden lisäksi kaikkiin, jotka ovat kiinteistön kanssa jollain tavalla tekemisissä.


"Haastavinta isännöinnissä on 

taloyhtiöiden ankara kustannuspaine.

Mutta niin sen pitääkin olla."


 


"Korjausohjelma on hallituksen tärkein työkalu, koska tärkeintä on päättää, että mitä kannattaa korjata, milloin ja miten. Korjaaminen kun on todella kallista."Yhteystietoni

09 4241 3300

kai.lehti@vakain.fi